Anna palautetta
Täällä voit antaa kiitoksia, moitteita ja kehittämisehdotuksia kunnan palveluista ja toiminnasta sekä ilmoittaa havainnoista ja korjaustarpeista.

Lue ohjeet Tietoa palvelusta -kohdasta ennen kuin aloitat.

Voit antaa palautepalvelun kautta kiitoksia, moitteita ja kehittämisehdotuksia kunnan palveluista, toiminnasta yms. tai ilmoittaa havainnoista.

Jokainen palaute on hyödyksi palvelujemme kehittämisessä entistä paremmaksi. Palautteet kerryttävät tietoa yleisimmin askarruttavista kysymyksistä.

Pyrimme käsittelemään palautteet mahdollisimman nopeasti.

Lisäämällä palautteeseen liittyvän sijaintitiedon kartalle, nopeutat ja helpotat palautteen käsittelyä ja jatkotoimia. Voit liittää palautteesi myös aiheeseen liittyvän kuvan.

Ethän kirjoita palautteeseen arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnusta, pankkitilin numeroa tai terveystietoja.

Mikäli haluat henkilökohtaisen vastauksen palautteeseesi, ilmoitathan puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen yhteydenottoa varten.

Voit seurata prosessin etenemistä ja palautteesi tilaa verkkopalvelussa henkilökohtaisen käyttäjätilisi kautta, jos olet palautetta jättäessäsi kirjautunut palveluun.

Huomioithan, että palautejärjestelmä on tarkoitettu ainoastaan kunnalle osoitettujen palautteiden käsittelyyn. Näin ollen järjestelmän kautta ei voi esimerkiksi toimittaa asiakirjoja, maksaa kunnan laskuja, tehdä aloitteita tai varata vastaanottoaikoja.

Valitse palautteellesi oikea aihealue valikosta. Vastaaja määräytyy palautteelle sen aiheen mukaan. Palautteen käsittely on sujuvampaa, kun jätät palautetta vain yhdestä aiheesta kerrallaan.

Palvelun käyttö tai palautteen antaminen ei vaadi käyttäjätunnusta. Palveluun voi kuitenkin luoda tunnuksen, joka mahdollistaa omien palautteiden seuraamisen. Käyttäjätunnuksen luominen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen.

Jätä yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi yhteystietokenttään, jotta saat palautteeseesi vastauksen. Tarvittaessa voimme kysyä myös lisätietoja palautteeseesi liittyen.

Annetut palautteet vastauksineen näkyvät palautejärjestelmässä oletusarvoisesti kaikille, sillä kaikissa annetuissa palautteissa on lähtökohtaisesti julkaisulupa.

Voit palautetta jättäessäsi ottaa ruksin pois kohdasta Palautteen saa julkaista, jolloin palaute ei voi päätyä julkisesti luettavaksi. Tällöin palautteen näkee vain palautteen käsittelijät sekä palautteen antaja, mikäli olet antanut yhteystietosi ja rekisteröitynyt palveluun.

Palautetta ei julkaista järjestelmässä, mikäli se sisältää esimerkiksi arkaluontoista tietoa. Päätöksen palautteen julkaisusta tekee palautteen käsittelijä.